Free quote
Generic filters
Exact matches only

Augmented Reality laten maken

Augmented Reality

Augmented reality (AR) wordt de nieuwe videotrend en jij bent, als je nu instapt, een van de eerste die je klanten, medewerkers of partners kan verrassen met een geheel nieuw soort video. Je kunt niet alleen je doelgroep meenemen in een nieuwe ervaring, je laat ook zien dat je een pionier bent die de laatste technologieën omarmt. Door middel van een AR-bril kijk je om je heen in de echte wereld met virtuele elementen. De mogelijkheden hiervan zijn eindeloos!

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

"Together with Viduate we paid close attention to an abstract solution in a very clear way."

Lody Mustamu Manager Marketing & Sales

"Only in case we're a 100% satisfied, they stop working on the project."

Esther van Vliet Marketeer

"The creative way of looking at our story surprised me the most. Using animals like a wolf, a horse and a raptor to transfer the emotion, worked out fantastic."

Hans Mosselman Directeur

Voor elke branche

Doordat AR ervoor zorgt dat je de echte wereld kan ondersteunen met virtuele elementen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van Pokémon Go tot uitgebreide AR-functies, voor elke branche is er iets te bedenken.

Deliver the wow-effect

Stimuleer klanten om een positief gevoel te krijgen bij je product door middel van een AR-video. Denk bijvoorbeeld aan het tot leven brengen van een museum, een heuse AR tour op een specifieke locatie of avontuurlijk winkelen met AR paskamers of displays die tot leven komen.

Wil je even snel een prijsje opvragen? Prima!

Prijs opvragen

Een aantal tevreden klanten

Waarom Viduate?

We zijn een one-stop-shop voor video strategie, video productie, video marketing en video advertising. Met een professioneel team van videospecialisten zorgen we ervoor dat MKB, corporates en bureaus hun doelstellingen behalen met video.

Video strategie

We helpen je met het opstellen van een plan om optimale resultaten te behalen met video.

Video productie

Welk type video is er nodig om je doelstelling te behalen? 2D animatie, 3D animatie, live-action video (film), 360º of virtual reality video? Alles is mogelijk.

Video marketing

We zorgen voor optimale distributie van de geproduceerde video's door de juiste video players en platformen te gebruiken, de video's te personaliseren en interactiviteit toe te voegen.

Video advertising

We zorgen dat je met de video de juiste doelgroep bereikt, op het juiste moment, op de juiste plaats. We lanceren, managen en optimaliseren je video advertising campagnes.

Meer informatie?

Benieuwd naar het benodigde budget? Of gewoon een vraag? Ik kan (bijna ????) overal antwoord op geven.
Or call our office at: +31 30 227 03 18